+38 (04744) 3-23-47
Меню
Остання редакція: 23 жовтня 2017

У нас в гостях учні Савранської ЗОШ

20 жовтня до Уманського національного університету садівництва завітали учні одинадцятих класів Савранської загальноосвітньої школи Одеської області. Разом з тридцятьма майбутніми випускниками приїхали і їх класні керівники Майданюк Л.І. та Василич З.П. Гостей радо зустріли викладачі кафедри математики і фізики.

Після невеликого відпочинку була проведена екскурсія по території і будівлях університету. Розповідала про історію та сьогодення університету завідувач музею Свистун О.В. Слухачів вразило почуте.

Гості пообідали в студентському кафе, де їм сподобались страви та обслуговування.

Після обіду в 170 аудиторії завідувач підготовчого відділення Чернега І.І. ознайомила присутніх зі спеціальностями, за якими ведеться підготовка в Уманському НУС. Завідувач кафедри математики і фізики Березовський В.Є. нагадав присутнім про те, що історія нашого навчального закладу розпочалася в місті Одеса. Тому, не випадково, що ми завжди раді гостям з одещини.

В оранжереї університету екскурсію проводила майстер навчально-дослідного теплично-оранжерейного комплексу кафедри садово-паркового господарства Журавльова Т.В. Діти були вражені від побаченого.

Екскурсоводом в Софіївці була працівник бібліотеки Віткаленко М.М. Її цікава розповідь та осіння краса Софіївки надовго запам’ятається гостям.

Під час всіх заходів супроводжували делегацію викладачі кафедри математики і фізики.

Хочеться вірити в те, що серед присутніх одинадцятикласників були і наші майбутні студенти.