+38 (04744) 3-23-47
Меню
Остання редакція: 14 травня 2020

Геометричний семінар

Кафедрою математики і фізики Уманського НУС 13 травня 2020 року в онлайн режимі проведено Геометричний семінар, в якому брали участь викладачі з університету Палацького в Оломоуці (Чеська Республіка), Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, Одеської національної академії харчових технологій, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Уманського національного університету садівництва.

З цікавими та змістовними доповідями виступили: професор кафедри геометрії, топології і динамічних систем Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка Пришляк О.О., завідувач кафедри математики і фізики Уманського НУС, професор Березовський В.Є., професор кафедри алгебри і геометрії університету Палацького в Оломоуці (Чешська Республіка) Мікеш Й., викладач кафедри алгебри і геометрії університету Палацького в Оломоуці (Чешська Республіка) Пешка П., докторантка кафедри алгебри і геометрії університету Палацького в Оломоуці (Чешська Республіка) Ріпарова Л., доценти  кафедри  фізико-математичних наук Одеської національної академії харчових технологій Черевко Є.В., Коновенко Н.Г., Федченко Ю.С., завідувач кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, доцент Медведєва М.О., декан факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, доцент Махомета Т.М., доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Тягай І.М., викладачі кафедри математики і фізики Уманського НУС Ненька Р.В. та Лещенко С.В.

Геометричний семінар традиційно проводиться в нашому університеті навесні. Вперше в цьому році був проведеним в онлайн режимі.